25/09/2017

FOTO: Primarul Ovidiu Creţu a testat pârtia de schi din Wonderland

Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, este prezent la această oră la Serbările Zăpezii, eveniment aflat la cea de-a noua ediţie şi care se desfăşoară în Complexul Wonderland.

Pentru a fi sigur că zăpada de pe pârtia de schi special amenajată pentri bistriţeni în Wonderland este bună pentru schiat, primarul a venit înarmat cu propriile schiuri şi a făcut un test.

Ovidiu Creţu nu a stat mult pe gânduri şi şi-a pus schiurile în picioare. Un echipaj al firmei Imobil Dan care acţionează în zonă pentru a netezi zăpada de pe pârtie l-a dus pe primar până în vârful pârtiei, de unde a coborât ca un schior adevărat.

Primarul este un împătimit al sporturilor de iarnă, anual alegând să schieze câteva zile pe pârtiile din Austria. Din acest motiv îşi doreşte foarte mult ca la Bistriţa să fie amenajat un complex de agrement în zona în care se desfăşoară acum Serbările Zăpezii.

După ce a ajuns la baza pârtiei, Ovidiu Creţu a recunoscut că pârtia improvizată la Bistriţa nu seamănă deloc cu cele din Austria, însă promite că în momentul în care se va amenaja o pârtie de schi omologată la Bistriţa, lucrurile vor sta cu totul altfel.

Municipalitatea şi-a propus ca în acest să acceseze un credit în valoare de 40 de milioane de lei, jumătate din această sumă fiind destinată amenajării unei pârtii de schi cu telescaun în Wonderland.