FOTO: Social democrații bistrițeni au trimis ajutoare în județul Vrancea

Ca urmare a situației cu care se confruntă localnicii din zonele grav afectate de vicisitudinile vremii organizația județeană a Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud a adresat rugămintea tuturor membrilor și simpatizantilor săi să contribuie cu alimente de primă necesitate, neperisabile, combustibil care să ajungă în județele afectate de condițiile meteorologice nefavorabile. Astfel, PSD BN arată că este alături de cei aflați în dificultate.

PSD BN a trimis astăzi din baza de producție a Primăriei Bistrița, un tir cu aproximativ trei tone de alimente (conserve de carne, pate, ulei, zahăr, orez, făină, fulgi, fidea), 250 de saci cu lemne de foc și circa două tone de cartofi către județul Vrancea.

TIR-ul încărcat a plecat în jurul orei 12:00 spre județul Vrancea, deputatul Emil Radu Moldovan, primarul Ovidiu Crețu și viceprimarul George Avram, însoțiți de alți reprezentanți ai partidului ajutând la încărcarea produselor în camion.

Deputatul Radu Moldovan a declart că “mi-aș fi dorit să am la dispoziție 5 milioane de euro, cât a cheltuit PDL cu inscripționarea afișelor ca să îi ajut pe cei din zonele afectate. Dacă aș fi avut această sumă aș fi trimis multe alte TIR-uri încărcate cu alimente către zonele calamitate”.

Leave a comment