17/08/2017

UTIL by Emilia Baciu

Astazi vom continua seria de sfaturi de frumusete cu un pachet de sugestii utile in orice ocazie, asa ca inainte de a te aventura in lumea mare si plina de praf si mult vant  va recomand ca in loc sa purtati un fond de ten, puteti sa folositi  mult mai util un corector pentru a ascunde defectele si capilarele sparte ,pe langa alte semne ale decolorarii, deci cautati un corector cu doua nuante si amestecati-le astfel incat sa se potriveasca cu tenul dumneavoastra.

 

Ai fost la cumparaturi si noul tau produs e bun, dar, daca stii cum sa-l modifici  sa il adaptezi nevoilor tale cosmetice ,il poti imbunatati mult mai mult decat face el in mod normal. Modificarea unui produs –amestecarea ,asortarea sau deturnarea lui spre alta intrebuintare ,il poate face sa actioneze mai bine ,sa dureze mai mult, il poate salva din gunoi si te poate face sa te simti uimitor de desteapta si ingenioasa.

 

Camuflajul corectorului:

Folosindu-ti palmele in loc de paleta de make-up  ia o picatura de ruj, aduga corector si amesteca folosind o pensula de buze inainte de a-l aplica pe buze. Cel mai bun mod de a stabiliza cea mai clara nuanta a corectorului este de a-l amesteca in palma cu putin fond de ten translucid.

Se intampla uneori ca fardul de obraz sa fie prea colorat din cauza ca fardul din comert prea ieftin poate  fi pigmentat mai intens decat alte versiuni mai bune si mai scumpe .Daca ai cumparat o pudra de obraz prea colorata, estompeaz-o amestecand cu pudra transparenta inainte de a o aplica pe pometi.

Recomand produsele profesionale HAIR-STYLER-professional beauty shop Bistrita Piata Morii Nr.56

Pana saptamana viitoare va doresc sa fiti frumoase.

Foto: Ovidiu Grovu;  make-up & hair-style: Emilia Baciu.

Formator&hair-stylist Emilia Baciu

salon DANY STUDIO - Bistrita  tel.074077790

www.danystudio.ro