FOTO: Protestatarii: Ne-am săturat de băieții deștepți!

Este cea de-a 36-a zi în care zeci de bistrițeni continuă să iasă în stradă pentru a protesta față de actualul președinte al țării, Traian Băsescu.

Manifestanții de la Bistrița au cerut în toată această perioadă demisiile premierului Emil Boc și a președintelui Traian Băsescu. Una dintre dorințele oamenilor s-a împlinit, după ce Emil Boc a demisionat din funcția de prim-ministru. Acum, protestatarii așteaptă ca și președintele Traian Băsescu să îi calce pe urme fostului premier.

Mai mult, oamenii spun că s-au săturat și de “băieții deștepți”, așa cum îi numesc pe cei din PD-L.

Manifestanții sunt deciși să continue protestele și zilele următoare.

Join the Conversation

1 Comment

  1.  Dumnezeu prin Proorocul Mica a zis astfel: “Vai de cei ce cugeta nelegiuirea si fauresc rele in asternutul lor;cand se crapa de ziua o infaptuiesc daca le sta in putere.DACA POFTESC OGOARE ,PUN MANA PE ELE,DACA DORESC CASE LE RAPESC;ASUPRESC PE OM SI CASA LUI,PE OM SI MOSTENIREA LUI.DE ACEEA ASA VORBESTE DOMNUL: “IATA EU AM DE GAND SA ADUC O NENOROCIRE IMPOTRIVA ACESTUI LEAT DE OAMENI ,DE CARE NU VA VETI FERI GRUMAZII,SI NU VETI MAI UMBLA CU CAPUL ATAT DE SUS,CACI VREMURILE VOR FI RELE.IN ZIUA ACEEA VETI AJUNGE DE POMINA ,VETI BOCI,SI VETI ZICE :”S~A ISPRAVIT!SUNTEM PUSTIITI CU DESAVARSIRE! PARTEA DE MOSTENIRE A POPORULUI MEU TRECE IN MANA ALTUIA! VAI! CUM MI~O IA!OGOARELE NOASTRE LE IMPARTE VRAJMASULUI…!”DE ACEEA NU VEI AVEA PE NIMENI CARE SA INTINDA FRANGHIA DE MASURAT PENTRU SORTUL TAU IN ADUNAREA DOMNULUI…”~MICA 2:1~5. Acum dupa ce am transcris aceasta proorocie va intreb : “Oare nu descrie ea si starea de fapt actuala din Romania in care:terenuri,case nationalizate, balti,pasuni,paduri au fost insusite prin legi nedrepte de baietii destepti,care pentru a ramane la putere sa~si legalizeze abuzurile si nedreptatile si sa se apare de raspundere , merg mana in mana indiferent de culoarea politica si duc o politica de saracire impusa a poporului pentru a~l subjuga ,si asupresc pe cei ce~si cauta drepturile s~au le ameninta legal falsa integritate??? Daca asa este ,atunci ROMANIA POCAIESTE~TE DE FARADELEGILE TALE DACA VREI SA AI PARTE DE MOSTENIREA DOMNULUI ,DE BINECUVANTARILE SI RASPLATIRILE LUI DE LA PRIMA INVIERE SI SA SCAPI DE URGIILE CU CARE TE MAI POATE LOVI DIN NOU.ROMANIA TREZESTE~TE SI INOIESTE~TE SPIRITUAL.ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.

Leave a comment