FOTO: Localnicii din Nușeni au cabinet stomatologic cu toate dotările

La finele acestei săptămâni, la Nușeni a fost inaugurat un cabinet stomatologic care va deservi populația care locuiește în această comună și în localitățile învecinate.

Nu este pentru prima dată când la Nușeni funcționează un cabinet stomatologic. Și în trecut a existat un astfel de cabinet, care însă, s-a închis în momentul în care medicul stomatolog care își desfășura activitatea aici a decis să opteze pentru o altă locație.

Acum însă, în baza unui parteneriat public-privat, doi tineri absolvenți de Medicină au luat în primire noul cabinet inaugurat sâmbătă în prezența primarului Ioan Mureșan.

Cabinetul a fost dotat cu toată apartura necesară, astfel încât cei doi medici să poate să le acorde asistență medicală de specialitate celor care au probleme dentare.

Primarul comunei Nușeni, Ioan Mureșan, a declarat pentru Bistrița Online că “practic noi am redeschis cabinetul care deja exista, însă, cei doi medici (dr. Adrian Mureșan și dr. Andreea Bezeriță) care își vor desfășura actvitatea aici au schimbat întreaga aparatură pentru că ce aveam noi înainte nu mai corespundea standardelor impuse. Cabinetul stomatologic va funcționa în incinta dispensarului din localitate, unde mai există o farmacie și un cabinet al medicului de familie”.

Leave a comment