FOTO: Protestatarii: Liviu Rusu nu uita, Bistrița nu te mai vrea!

În această după-amiază, în Piața Petru Rareș din Bistrița s-au adunat din nou protestatarii. Oamenii s-au arătat astăzi revoltați de atitudinea preșdintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Liviu Rusu, și astăzi, scandările lor s-au îndreptat împotriva acestuia.

Manifestanții au scandat lozinci precum “Liviu Rusu nu uita, va veni și vremea ta” și “Liviu Rusu nu uita, Bistrița nu te mai vrea”. Protestatarii spun că sunt sătui de președintele CJ BN.

Nu este pentru prima dată când protestul de la Bistrița este îndreptat împotriva lui Liviu Rusu, acesta a fost și în alte rânduri ținta protestatarilor.

Manifestanții nu au uitat nici de președintele Traian Băsescu, ei sunt deciși să continue seria protestelor și i-au dat „un ultimatum” președintelui țării, spunând că până de 1 Martie așteaptă demisia acestuia.

A trecut deja mai bine de o lună de când oamenii ies în stardă, însă, în tot acest timp nu s-au înregistrat evenimente nedorite. Niciun protestatar nu a fost amendat până acum, pentru că manifestanții sunt pașnici.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Pe Liviu Rusu l-a votat tot judetul , nu Bistrita . 16 protestatari se cred Bistrita . E buna gluma .

Leave a comment