Află cine a primit în acest an premiul Rotary pentru activitatea sa

Restaurantul Coroana de Aur a gpzduit ieri, ceremonia de decernare a Premiului Anual Rotary 2011. Cel care a primit acest premiu a fost profesorul universitar doctor Andrei Marga, Rectorul Universității Babes-Bolyai Cluj-Napoca.

“Premiul Anual Rotary” a fost instituit în anul rotarian 2010 – 2011 de Rotary Club Bistrita și Rotary Club Bistrița Nosa și se acordă anual unei personalități remarcabile prin excelentă profesională, precum si pentru dedicatia eforturilor sale in folosul comunității din județul Bistrița – Năsăud.

Premiul se acordă în luna februarie, lună în care se sărbătorește ZIUA INTERNATIONALĂ ROTARY. Anul acesta, în 23 februarie, se împlinesc 107 ani de serviciu umanitar rotarian în lume.

La eveniment au participat membrii celor două cluburi și invitații acestora. După cuvântările președinților Gabriel – Ștefan Cozma și Ioan – Viorel Ința, asistentul  guvernatorului Districtului Rotary 2241 România – Republica Moldova, domnul Emanoil Viciu a transmis un mesaj din partea guvernatorului districtual. Prof. dr. Ioan Chirilă  – decanul Facultatii de Teologie Ortodoxă din cadrul U.B.B. Cluj Napoca – a prezentat un documentat laudatio privind viața și activitatea profesorului Andrei Marga.

La finalul ceremoniei, prof.univ.dr. Andrei Marga a mulțumit membrilor celor două cluburi Rotary pentru distincția acordată. „Premiul Anual Rotary 2011” va completa galeria celorlalte distincții primite în decursul îndelungatei sale cariere academice.

Președinte Rotary Club Bistrita 2011/2012 – Gabriel-Stefan Cozma
Președinte Rotary Club Bistrita Nosa 2011/2012 – Ioan-Viorel Ința

Join the Conversation

2 Comments

  1. ce sa-ti spun,..Inta asta nu prea mai are talent pentru politie si acuma se baga in seama cu RRRotariii,

Leave a comment