Radu Moldovan: Am cheltuit 150.000 de euro cu construcția casei!

Radu Moldovan, președintele organizației județene a Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, a explicat astăzi într-o conferință de presă că cea mai mare investiție pe care a făcut-o este cea cu privire la construcția casei.

Radu Moldovan spune că în anul 2010, în urma unei discuții pe care a avut-o cu familia sa a decis să se apuce de construcția unei case, mizând pe faptul că, în an de criză, materiale și forța de muncă sunt mai ieftine.

“Am început să lucrez la casă în 2010. Nu am făcut cel mai deștept lucru pentru că nu am făcut cele mai bune calcule. Mă gândeam că pot să îmi fac o casă cu 75.000 – 80. 000 de euro, dar până acum am cheltuit 150.000 de euro și mi-ar mai trebui vreo 20.000 de euro ca să reușesc să o termin” a precizat Moldovan.

Președintele PSD BN mai spune că a făcut această investiție împrumutând bani de la BRD. “Am o rată la BRD de 560 de euro pe lună. Mi-aș fi dorit ca BRD să fie solidar cu mine și să donăm acești bani care provin din indemnizația mea, însă BRD-ul nu e de acord și astfel eu trebuie să îmi achit rata lunar. Diferența de circa 450 de euro care îmi rămâne din indemnizație am donat-o Asociației Autism Europa Bistrița” a mai completat Radu Moldovan.

Deputatul a făcut această precizare pentru că a fost acuzat că deși nu este prezent la ședințele Camerei Deputaților semnează pentru a încasa indemnizația de ședință.

Astfel, deputatul a explicat și ce face cu acești bani pe care îi încasează din postura sa de deputat în Camera Deputaților.

Foto: arhivă

Join the Conversation

2 Comments

 1. Fraiere cu atatia bani cumparai doua case,dar cum tu nu te pricepi ca esti chelner …………. asta e ,macar nu mai spune la nimeni ca te faci de rusine.

 2. “Am o rată la BRD de 560 de euro pe lună. Mi-aÅŸ fi dorit ca BRD să
  fie solidar cu mine ÅŸi să donăm aceÅŸti bani care provin din indemnizația
  mea, însă BRD-ul nu e de acord ÅŸi astfel eu trebuie să îmi achit rata
  lunar.”

  Cum sa zici asa ceva frate???? :)))))))))))))))))))))))))))

  Bun si deci o intrebare: El totusi din ce bani traieste, daca 560 da la credit si 260 doneaza?

Leave a comment