zoltybogata.ro: Cine vrea sa danseze pentru mine la „Dansez pentru tine”?

Sall, despre ce vreau să scriu azi, am mai scris și anul trecut :D .Vreau foarte mult să particip la ”DANSEZ PENTRU TINE” pt a încerca să îmi schim viața mea în mai bine și să reușesc să termin lucrările la casă, mai am nevoie de mult ajutor și dacă aș reuși să câștigăm am șiun vis la care visez de mulți ani și m-aș bucura nespus de mult dacă mi s-ar îndeplini, vorba aia: Dumnezeu îți dă în viață, dar nu îți bagă și în straiță.

Eu cred că ar trebui să încerc, chiar dacă nu aș câștiga, măcar aș avea inima înpăcată că am încercat și tot nu mă dau bătut, viața asta a fost grea pt mine și o să vină și zile mai grele din cauza distrofiei mele, am învățat multe de la ea, dar nu mă dau bătut și continui să lupt. Anul trecut am încercat, dar nu am reușit să obțin toate informațiile și deja a fost prea târziu pe când m-am trezit eu și nici nu am găsit pe cineva care să danseze pt mine, Andrei sigur nu s-ar fi descurcat :D . Am încercat și printre verișorii mei, dar tot nimic.

Am aflat că prin luna iunie se fac preselecții pt ”DANSEZ PENTRU TINE” și pînă atunci ar trebui să-mi găsesc un dansator foarte bun :D . Eu cred că și Povestea mea are o șansă și merită să încerc. Așa că m-am gândit să încerc și în lumea online-ului și poate găsesc pe cineva. Tot în online am ajuns să mă cunoască lumea și tot așa am cunoscut multă lume și cu majoritatea am rămas prieteni și mai ținem legătura :-bd .Mi-ar place foarte mult să fie un blogger sau o bloggeriță care să danseze pt mine :D . Anul trecut i-am propus lui Groparu, dar din păcate este foarte ocupat și nu are timp, este nevoie de mult timp pt cine vrea să participe, durează multe săptămâni emisiunea și este multă muncă. Din câte știu eu, cine este ales trebuie să știe să danseze (normal :D ), trebuie să stea în cantonament pe toată durata concursului, cât timp participă și restul vom mai afla la momentul potrivit. Aștept să mă ajutați și cu puțină promovare și sper să găsesc pe cineva dornic să danseze pentru mine și să și câștigăm dacă o vrea Dumnezeu. Ce-i interesați să lase comentariu aici pe blog, în cazul că vor fi mai mulți doritori voi alege o singură persoană. Multă sănătate!

mai multe puteti citi aici: http://zoltybogata.ro/cine-vrea-sa-danseze-pentru-mine-la-densez-pentru-tine.html#more-3623

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment