Prefectul Cristian Florian: Nu am fost niciodată la primari acasă!

Președintele organizației județene a Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a declarat la finele săptămânii trecute într-o conferință de presă că mai mulți reprezentanți al Partidului Democrat-Liberal Bistrița-Năsăud, în frunte cu prefectul Cristian Florian și subprefectul Ioan Cătălin Păun îi vizitează pe primarii opoziției pentru a îi determina să candideze din partea PD-L BN.

Întrebat care este poziția sa în legătură cu aceste acuze, prefectul Cristian Florian a declarat că “niciodată nu am fost la primari acasă. Nu am făcut niciun fel de presiuni și nici nu am să fac acest lucru. Întotdeauna i-am sprijinit pe primari și i-am sfătuit să depună proiecte pentru a accesa fonduri europene. I-am spijinit și atunci când s-au confruntat cu probleme”.

Prefectul spune că nu a ținut cont niciodată de culoare politică pe care o are un primar și că i-a ajutat pe toți în mod egal. Cristian Florian mai adaugă că el nu face politică, ci administrație. “În această instituție, de când sunt eu prefect s-a făcut administrație și atât” a completat prefectul.

De asemenea, întrebat despre o posibilă candidatură din partea PD-L BN, prefectul a refuzat să comenteze, motivând că la ora actuală nu îl interesează nimic altceva decât funcția pe care o deține. “Sunt prefect al județului și nu mă interesează altceva deocamdată” a declarat Florian.

 

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vai cum l-ar interesa pe saracul! Ii curg balele pentru o candidatura dar cum sa-l puna cand nu are votanti nici cat o scara de bloc? … de 4 etaje, cu 2 apartamente pe etaj! Intr-adevar i-ai sfatuit sa depuna proiecte, unele inutile si facute cu firmele tale de consultanta!

Leave a comment