FOTO: Răzvan Voiculescu și-a prezentat astăzi, la Bistrița, albumul “Bucătăria hoinară”

Zeci de bistrițeni au fost prezenți în această seară la Hotelul Metropolis din municipiu, acolo unde a avut loc lansarea albumului de fotografie „Bucătăria Hoinară”, semnat de Răzvan Voiculescu.

Fie că au fost directori sau reprezentanți ai unor instituții publice sau fotografi bistrițeni, toți au fost extrem de plăcut surprinși de modul în care Răzvan Voiculescu a realizat acest album în care gastronimia și arta fotografiei s-au îmbinat perfect.

„Bucătăria Hoinară” este un album de fotografie și de gusturi. Deși își spune „bucătărie”, nu conține rețete, ci mai degrabă întâlniri. Între oameni, locuri, ingrediente -  fiecare cu povestea și aroma sa. Albumul adună în paginile sale călătoria și gastronomia, gusturile locale cu cele de aiurea, Banatul cu Patagonia, iarba de acasă cu verdele de Papaya și creveții jumbo cu Mocănița.

Răzvan Voiculescu, însoțit de echipa sa formată în special din prieteni au hoinărit doi ani de zile prin diferite colțuri ale țării în căutarea unor locuri perfecte pentru a realiza aceste fotografii.

Lansarea acestui album la Hotelul Metropolis din Bistrița a coincis cu împlinirea unui an de când a fost inaugurat singurul hotel de cinci stele din județul Bistrița-Năsăud. Cu acest prilej, după ce Răzvan Voiculescu și-a lansat albumul, invitații au fost invitați la un cocktail, cu preparate realizate chiar de unul dintre bucătarii din volumul lui Răzvan Voiculescu, Horia Șimon, chef în cadrul Hotelului Metropolis.

Mai multe fotografii de la eveniment găsiți pe pagina noastră de facebook.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment