Categories
Bistrita Business Job

Franța caută specialiști IT în România

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță organizarea unei selecții în vederea ocupării a zece posturi de dezvoltator WEB PHP și zece de dezvoltatori Java.

Solicitanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 28-35 de ani, cunoștințe bune și foarte bune de limbă franceză și o experiență profesională de minim 4-5 ani.

Angajarea se face pe durată nedeterminată, cu o perioadă de proba de 2 luni care poate fi prelungită cu încă 2 luni. Salariul oferit este de 25.000-35.000 euro brut pe an. Timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână.

Rerprezentanții AJOFM BN spun că solicitanții interesați să participe la selecție trebuie să trimită CV-urile în limba franceză la adresa de e-mail dmm@anofm.ro până pe data de 2 martie 2012.

Solicitanții declarați admiși după etapa de selecție a CV-urilor realizată de reprezentanța Oficiului Francez Pentru Imigrare și Integrare (OFII) și ANOFM vor participa la un interviu cu angajatorul sau cu cineva din cadrul Oficiului Francez pentru Imigrare și Integrare (OFII).

Oferta locurilor de muncă este valabilă la nivel național, însă și bistrițenii au șansa să participe.

Sursa foto: www.finantistii.ro

Leave a Reply