23/09/2017

Franţa caută specialişti IT în România

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă organizarea unei selecţii în vederea ocupării a zece posturi de dezvoltator WEB PHP şi zece de dezvoltatori Java.

Solicitanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 28-35 de ani, cunoştinţe bune şi foarte bune de limbă franceză şi o experienţă profesională de minim 4-5 ani.

Angajarea se face pe durată nedeterminată, cu o perioadă de proba de 2 luni care poate fi prelungită cu încă 2 luni. Salariul oferit este de 25.000-35.000 euro brut pe an. Timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână.

Rerprezentanţii AJOFM BN spun că solicitanţii interesaţi să participe la selecţie trebuie să trimită CV-urile în limba franceză la adresa de e-mail dmm@anofm.ro până pe data de 2 martie 2012.

Solicitanţii declaraţi admişi după etapa de selecţie a CV-urilor realizată de reprezentanţa Oficiului Francez Pentru Imigrare şi Integrare (OFII) şi ANOFM vor participa la un interviu cu angajatorul sau cu cineva din cadrul Oficiului Francez pentru Imigrare şi Integrare (OFII).

Oferta locurilor de muncă este valabilă la nivel naţional, însă şi bistriţenii au şansa să participe.

Sursa foto: www.finantistii.ro