Categories
Afaceri Bistrita Business Stirea Zilei

Liderul de sindicat din Leoni, Marinel Stungar, spune că angajații se tem că producția s-ar putea muta în Republica Moldova

Într-o conferință de presă a filialei județene a sindicatului CNS Cartel Alfa, liderul de sindicat din cadrul companiei Leoni, Marinel Strungar, a declarat că angajații se tem din cauza unor zvonuri cum că Leoni ar putea să se mute în Republica Moldova. Asta pentru că Leoni Bistrița a deschis un nou punct în Republica Moldova.

Există un punct de lucru nou, care a fost deschis în Republica Moldova. Se pare că acesta va prelua o producție din Tunisia. Ieri am citit într-un ziar internațional că s-a luat decizia închiderii unei fabrici de 2.200 de salariați din Tunisia. Acel proiect din Republica Moldova, care ar trebui să preia producția din Tunisia, este făcut practic prin Leoni Bistrița. Oficial proiectul este al Leoni Bistrița, numai punctul de lucru este în Moldova” a declarat Strungar.

Liderul de sindicat mai spune că există la ora actuală zvonuri și mai ales temeri în rândul angajaților, mai ales în condițiile în care lumea cunoaște condițiile din Republica Moldova, unde costurile de producție sunt mai mici.

La ora actuală, Leoni este cel mai mare angajator din județ. În cazul în care firma ar pleca, mii de oameni ar rămâne fără loc de muncă.

Sura foto: www.leoni.com

1 reply on “Liderul de sindicat din Leoni, Marinel Stungar, spune că angajații se tem că producția s-ar putea muta în Republica Moldova”

Leave a Reply