Pentru asfaltara unor drumuri, conducerea CJ BN este dispusă să ia un împrumut

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud se va reuni mâine într-o ședință ordinară pe a cărei ordine de zi figurează un proiect extrem de important pentru județul nostru.

Este vorba despre un proiect care prevede asfaltarea unor drumuri județene, mai precis a drumurilor care leagă Mureșenii Bârgăului de Colibița, Uriu de Târlișua și de limita cu județul Maramureș și Șieuț de Sebiș.

Însă, pentru a se putea face aceste investiții, CJ BN vrea să acceseze un împrumut bancar în valoare de 11 milioane de lei, întrucât din bugetul județean, pentru moment, acestea obiective de investiții nu pot  primi finanțare.

Rămâne de văzut ce vor decide consilierii județeni, care mâine, de la ora 11:00 vor dezbate aacest proiect de hotărâre.

Proiectul are mari șanse să primeasă votul mejorității, pentru că, inițiatorul acestuia este chiar președintele CJ BN, Liviu Rusu. Mai mult, PD-L are majoritate în Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Și în cadrul unei ședințe a Consiliului Local Bistrița s-a aprobat accesarea unui împrumut în valoare de 40 de milioane de lei, jumătate din această sumă urmând să fie destinată amenajării pârtiei de schi din Complexul de agrement Wonderland.

Leave a comment