20/09/2017

VIIŞOARA: Fetiţă de 10 ani lovită de un camion

În urmă cu puţin timp, un apel sosit la numărul unic de urgenţe 112 anunţa producerea unui accident rutier în cartierul Viişoara, în zona locuinţelor ANL.

Din primele informaţii se pare că este vorba despre o fetiţă de 10 ani care a încercat să traverseze strada, moment în care a fost accidentă de un camion. Fetiţa este inconştientă, iar la faţa locului a plecat de urgenţă un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud.

De asemenea, poliţiştii Serviciului Rutier se află în zonă pentru a efectua cercetări şi a stabili dacă fetiţa a încercat să traverseze regulamentar strada sau nu.

ACTUALIZARE 14:03

Accidentul s-a produs după ce şoferul unui autotren înmatriculat în judeţul Maramureş nu a acordat prioritate de trecere fetiţei care vrut să traverseze strada prin loc special marcat în acest sens. Şoferul venea de la Sărata şi se îndrepta spre Bistriţa.

Fetiţa a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud pentru investigaţii amănunţite.

Şoferul va rămâne fără permis de conducere şi va fi cercetat penal. În funcţie de numărul de zile de îngrijire medicală se va stabili şi încadrarea juridică a faptei.

Comentarii

  1. Walter Born spune:

    Semnalizarea stricata de luni de zile, viteza medie mai ales a camioanelor aisi este peste 60 la ora, trebuie semafor si lumina si mai ales inainte si dupa scoala un politist in fata locului, cel mai bine direct cu radar.