Ioan Oltean confirmă că i-a vizitat pe o parte dintre primarii PSD și PNL

Președintele organizației județene a Partidului Democrat-Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Oltean, a admis astăzi, într-o conferință de presă că “o grupare” mai redusă din PD-L a efectuat vizite în comunele cu primari ai PSD și PNL în vederea unor posibile colaborări în viitor.

Președintele organizației județene a Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a declarat la finele săptămânii trecute că mai mulți reprezentanți al Partidului Democrat-Liberal Bistrița-Năsăud îi vizitează pe primarii opoziției pentru a îi determina să candideze din partea PD-L BN. Oltean admite că au existat astfel de vizite, însă, spune că și social democrații procedează în același mod.

Aș fi incorect dacă nu aș recunoaște că într-o grupare mai redusă am avut discuții cu anumiți primari pe tema unei colaborări în viitor. În schimb, ei sunt meschini pentru că nu recunosc că fac același lucru” spune Oltean.

În schimb, dacă Radu Moldovan acuza că PD-L îi vizitează noapte pe primari, Oltean spune că nu au fost efectuate vizite nocturne. Discuțiile au avut loc ziua și doar la sediile primăriilor și nu acasă la primari.

De asemenea, Ioan Oltean infirmă faptul că prefectul a făcut parte din grupul care a efectuat vizite la primarii PSD și PNL.

Mai mult, deputatul democrat-liberal consideră că astfel de discuții au loc de 22 de ani încoace. Nu este pentru prima dată când se organizează astfel de vizite, întrucât PD-L a încercat mereu să îi sprijine pe primarii care au depus proiecte în vederea obținerii unor finanțări.

Discuțiile cu primarii PSD și PNL nu s-au purtat niciodată pe marginea unor condiții mai spune Oltean. “Eu nu am fost niciodată la primari să îi condiționez. Nu a existat niciodată acel <<dacă>>” a completat Oltean.

Leave a comment