Ioan Oltean: Ovidiu Crețu este un candidat puternic la nivelul Primăriei Bistrița!

Într-o conferință de presă a organizației județene a Partidului Democrat-Liberal Bistrița-Năsăud, care se desfășoară la această oră, președintele acestuia, Ioan Oltean, a vorbit despre alegerile locale care vor avea loc în acest an.

Oltean spune că la finele acestei săptămâni, mai precis duminică, PD-L a convocat o ședință a Colegiului Director în urma căreia se vor dezbate teme privind pregătirea partidului în plan național pentru alegerile care vor avea loc în acest an.

Președintele PD-L BN spune că până pe 15 martie vor fi finalizate sondajele, urmând ca după această dată să se definitiveze și candidații.

În plan local, PD-L BN nu a prezentat până acum nicio listă cu posibili candidați, nici pentru posturile de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și de primar al Bistriței.

Ioan Oltean a declarat că “amânăm luarea unei decizii pentru că nu avem toate datele care să ne conducă la luarea unei decizii ferme în această privință”.

În privința Primăriei Bistrița, deputatul bistrițean este de părere că actualul primar Ovidiu Crețu este un candidat puternic și că PD-L va trebui să lupte pentru a recâștiga Primăria.

Un alt obiectiv al PD-L BN este acela de a obține președinția CJ BN și majoritatea în Consiliul Județean.

Leave a comment