18/08/2017

UTIL by Emilia Baciu machiajul profesional (II)

In editia de astazi vom continua tot cu sfaturi pentru un machiaj profesional.

Vom incepe cu ochii care atunci cand devin prea sensibili la farduri  obosesc devin stersi fara luminozitate  ,asadar  va recomand sa folositi farduri minerale, acestea neavand aditivi iritanti, chirurgii esteticieni recomandandu-le dupa operatiile faciale.

Daca te-ai gandit sa folosesti nuantator pentru gene din cauza ca rimelul tau se intinde in exces deranjandu-te –mai ales din cauza bufeurilor- mai intai va recomand sa schimbati rimelul , incercand unul creat pentru a acoperi fiecare geana individual si sa reziste in timp ca atunci cand il vei indeparta prin spalare ,se vor apasa usor genele iar invelisul de rimel se va desprinde, ramanad in chiuveta.

Acum urmeaza sa ne ocupam de caderea genelor ,care au nevoie de un balsam special pentru gene  Lipocils ,ele crescand la loc moi si stralucitoare .Si nu uita ca oricat de obosita ai fi, niciodata sa nu adormi cu machiajul pe fata.

Continuam cu inviorarea pielii , si pentru a-ti face ochii sa iasa in evidenta si pentru a inviora pielea decolorata intreaba-ti cosmeticiana despre balayage –o tehnica de vopsire a suvitelor  din jurul fetei intr-o culoare mai deschisa compatibila cu culoarea parului tau. Aceasta tehnica adauga parului volum si ajuta la incadrarea si inviorarea fetei.

La final va recomand ca atunci cand doresti sa scoti in evidenta ochii  sa iei  un creion de ochi maro ( nu negru) si contureaza-i cat mai aproape de linia  genelor, pentru un aspect cat mai natural si uniform, folosind negrul in mod constant  acesta ar putea fi prea contrastant pe masura ce inaintam in varsta .

 

Recomandam produsele  profesionale de make-up ARTDECO –Germany  - beauty shop HAIR-STYLER ,Bistrita   Piata Morii nr.56

 

Cosmetician & make-up artist  Emilia Baciu salon DANY STUDIO – Bistrita

www.danystudio.ro