Nemulțumit de sentința dată de Judecătoria Beclean, un bărbat a provocat un scandal

Subofițerii din cadrul Grupei de Supraveghere și Ordine Publică Beclean, care executau serviciul de pază la Judecătoria din localitate, au intervenit la sfârșitul săptămânii trecute pentru aplanarea unui conflict izbucnit între două persoane.

Subofițerii s-au autosesizat în legătură cu un conflict verbal și fizic, în imediata apropiere la Judecătoriei Beclean. Aceștia s-au deplasat înspre persoanele care discutau în contradictoriu, pentru a preveni săvârșirea unor fapte de natură antisocială.

Pe fondul nemulțumirii legate de soluția dată într-un proces aflat pe rolul instanței de judecată, Mischael S. de 69 de ani din Șintereag, a îmbrâncit și a lovit-o pe Teodora C. de 36 de ani din Bistrița.

În momentul în care s-au apropiat jandarmii, agresorul a încercat să fugă dar acesta a fost oprit de către forțele de ordine.

Pe numele celui în cauză au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracțiunea de „loviri și alte violențe”  conform art. 180 Cod Penal, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Belcean.

Sursa foto: www.antena3.ro

Join the Conversation

1 Comment

  1. am fost martor la aberatia pe care o sustineti aici. nu sunteti nici macar aproape de intamplarea in sine. nu a fost nici macar lovita presupusa doamna, care incearca sa corupa pe oricine ii iese in cale prin mijloace nu tocmai ortodoxe, pentru a obtine facilitati proprii. in cazul in care sunteti interesati de intamplarea adevarata, va spun ca intradevar domul Suder a IMPINS-O pe doamna Cotu, ca urmare acesta fiind lovit si imbrancit de soferul aceseia. domnul Suder se afla in spital internat la neurologie din ziua respectiva pana in momentul de fata. nici ceea ce sustineti in legatura cu fortele de ordine nu se apropie de adevar. o sa atentionez persoanele in cauza in cazul in care nu au vazut acest articol sa depuna plangere pentru aberatiile care le scrieti aici.

Leave a comment