17/08/2017

Muzică clasică şi dans modern, în această seară la Cercul Militar Bistriţa

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud prin Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud
organizează astăzi, cu o zi înainte de 8 martie, un spectacol dedicat femeilor. Asta în condiţiile în care ieri, sala de spectacole a Centrului Cultural Municipal “George Coşbuc” din Bistriţa a găzduit un alt spectacol de acest gen.

Directorul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, Florin-Vasile Şomlea, a declarat că “după spectacolul de folclor care a avut loc ieri, Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud doreşte să ofere un nou moment artistic în cinstea acestui important eveniment – Ziua Femeii. Astfel, astăzi, vor putea fi audiate muzică clasică, corală şi muzica uşoară  şi va putea fi urmărită o reprezentaţie  de dans modern”.

Mai mult, la spectacolul de astăzi îşi va face debutul interpreta de muzică uşoară Mădălina Danciu, absolventă a Conservatorului. Directorul CJC BN, Florin-Vasile Şomlea precizează că, începând cu acest an,  această tânără colaborează cu Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.

Evenimentul va avea loc în sala de spectacole a Cercului Militar Bistriţa, din strada Parcului, numărului 2, cu începere de la ora 17:00.