Partidul lui Dan Diaconescu vrea să scoată câte șase consilieri județeni și locali

Într-o conferință de presă care a avut loc astăzi la sediul organizaței județene a Partidului Poporului – Dan Diaconescu Bistrița-Năsăud, președintele acestuia, Ștefan Todea, a declarat că la ora actuală, la nivel județean, partidul pe care îl conduce are aproximativ 6.000 de membri cu adeziuni.

Numai în municipiu sunt 2.000 de persoane care s-au înscris în acest partid, la care se adaugă și simpatizanții.

“Avem foarte multe adeziuni. Circa 6.000 la nivel județean, dintre care 2.000 la nivelul municipiului Bistrița. Au fost zile în care veneau chiar și 200 – 240 de persoane dispuse să se înscrie în partid” a precizat președintele PP-DD BN.

Ștefan Todea mai spune că ținând cont de datele colectate din județ, partidul pe care îl conduce își propune ca la alegerile din luna iunie a acestui an să scoată 6 consilieri locali și alți 6 consilieri județeni.

Reprezentanții PP-DD BN spun că nu sunt dispuși să între într-o alianță politică și sunt convinși că prin munca lor vor reuși să își atingă obiectivele.

În ceea ce privește candidații pentru funcțiile de președinte al CJ BN și pentru cele de pimari, liderul PP-DD BN mai spune că aceștia vor fi prezentați abia în perioada 26 – 30 martie.

Join the Conversation

2 Comments

  1. OTV este o televiziune de apartament, Dan Diaconescu un miliardar de carton iesit din mizeriile neamului romanesc iar DDTV-istii nu pot fi decat niste naivi, ca sa nu le spun prosti de dau in gropi! Cine mai face politica in lume in halul  acesta! Daca acest partid intra in Parlament suntem de rasul lumii si ne meritam soarta de gugumanii Europei…

  2. Bolsevicule!!!  Datorită vouă FSE-nisti, PSD-ÅŸti Romania astăzi este de rahat. Ați furat aceÅŸti 20 de ani tare de tot ÅŸi dacă se încearcă să se propună ceva nou în politica românescă săriți ca ÅŸacalii. JOS HOÅ¢II !!! Jos antiromânii !!! Jos străinii – Vozganean ÅŸi cei care fîrnîe pe nas, toți să plece pe la casele lor să ne lase în pace jigodii bolsevice – slugi sovietice KGB-iste.

Leave a comment