18/08/2017

Doris Moldovan vorbeşte despre “Femeia Europeană”

Preşedintele Fundaţiei Doris, organizatorul unui eveniment dedicat femeilor din judeţul Bistriţa-Năsăud care va avea loc în această după-amiază, la Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc” din Bistriţa, vorbeşte despre “Femeia Europeană” şi despre cum a apărut ideea de a organiza un astfel de eveniment ajuns deja la cea de-a V-a ediţie.

De la prima ediţie am crezut în puterea exemplului, aşa am constituit evenimentul. Pe parcursul anilor l-am perfecţionat pentru că femeia are rolul ei bine determinat în familie şi în societate. Evenimentul este un spectacol, scopul acestuia este însă acela de a promova femeile puternice a căror reuşită poate fi un exemplu pentru toate femeile” spune Doris Moldovan.

Faptul că acest eveniment a ajuns deja la cea de-a V-a ediţie “este dovada interesului din partea femeilor dar şi a înţelegerii a ceea ce reprezenită de fapt promovarea imaginii femeii puternice. Această ediţie reprezintă dincolo de o împlinire persoanlă, efortul real al femeii bistriţene de a se înscrie în standardul femeii europene, de a arăta că valorile sociale înţelese la nivel european sunt cultivate şi promovate şi în Bistriţa-Năsăud” a completat organizatorul.

Organizaţia Judeţeană a Partidului Democrat Liberal Bistriţa-Năsăud (OJFPD-L BN) a organizat în urmă cu două zile un eveniment cu aceeaşi denumire, “Femeia Europeană, Femeia Bistriţeană”, motivând că brandul aparţine PD-L, fiind promovat pe vremea când Doris Moldovan era preşedinte al OJFPD-L BN. Astfel, proiectul ar trebui continuat tot de OJFPD-L BN.

Cu toate că au existat diverse comentarii pe marginea faptului că denumirea evenimentului ar fi un brand marca PD-L, Doris Moldovan este de părere că “sincer nu mă aştept ca fiica regelui Agenor al Feniciei, singura femeie care a purtat numele de Europa să vină acum să îşi revendice numele!”.

Mai mult, Doris Moldovan mai completează că “eu promovez femeia puternică, nu femei cu funcţii de partid sau femei din anumite instituţii publice. Evenimentul nu are legătură cu pasagerul meu interimat de preşedinte al organizaţiei de femei. Are însă legătură cu orice femeie puternică, care poate constitui un model de reuşită în viaţă”.

În organizarea evenimentului din această seară, Doris Moldovan nu a mai beneficiat de sprijinul organizaţiei de femei a PD-L, însă, cu toate acestea, organizatorul spune că a găsit înţelege în alte părţi şi speră ca în această seară totul să decurgă ca la carte.

Pentru a organiza acest tip de eveniment, în primul rând trebuie să ai încredere în ceea ce faci. Etapele concrete, de la selecţia femeilor care vor fi premiate, până la mesajul de promovare şi spectacolul în sine presupun multă dăruire. Cred că dacă organizatorul nu ar fi femeie nu s-ar realiza niciodată o astfel de promovare” mai spune Doris Moldovan.

FOTO: arhivă

Comentarii

 1. Baba spune:

  Doris draga, vremea ti-a cam trecut in PDL. De aceea nu mai ai functii si sustinere, iar la urmatoarele alegeri o sa fii in esantionul 2 al PDL. E vremea lui Gabitza acum, mai tanara si mai feminina si mult mai inteligenta. 

 2. niculina spune:

  mai tanara mai feminina si mai inteligenta????unde?la Olteanu???

 3. niculina spune:

  cei din PDL ar trebui sa rgerete un astfel de om, cu un astfel de capital de imagine nu sa-l considere de esalonul2! dar e PDL…unde valorile sa stabilesc in functie de nivelul slugarniciei.!!

 4. georgeta spune:

  orce femeie e inteligenta si draguta,vremea lui Doris n-o sa treaca niciodata,acela ce o loveste,e mai timpit decit timpitii,in orce caz,inteligent nu poate fi,iar Doris e cea mai dulce prezentatoare,realizatoare si de toate in inimile tuturor celor ce o iubesc

 5. Babaoarba spune:

   D-NA PREOTEASA … DORIS MOLDOVAN ,
  MAI LASA-LE PE CELE LUMESTI ….SI TINE APROAPE DE D-NUL PARINTE… MAI RARUC CU OLTEANU….CA SATANA NU NU DOARME SI NU ESTE SOMER….

 6. Babaoarba spune:

  Si eu am fost o femeie FRUMOASA ….dar dupa 35 de ani …am ramas ….doar …INTELIGENTA !
  Da draga si am fost victima unei discriminari fara precedent ….am fost rapita de cele TREI GRATII  ( ”  tusea,  junghiul si basina ” )….da ma simt mult mai bine acum  ( mare noroc cu proteza)  la …. pensie  !
  Rugati-va ca sfarsitul este aproape !