Câștigarea Primăriei Bistrița și a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, obiectivele Partidului Poporului – Dan Diaconescu Bistrița-Năsăud

Președintele organizației județene a Partidului Poporului – Dan Diaconescu Bistrița-Năsăud, Ștefan Todea, a declarat astăzi într-un discurs pe care l-a rostit cu prilejul vizitei lui Dan Diaconescu la Bistrița, că organizația pe care o conduce are două mari obiective la alegerile locale care vor avea loc în luna iunie.

Todea i-a spus public lui Dan Diaconescu că PP-DD BN și-a propus să câștige Primăria Bistrița și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, motivând că aceste două instituții sunt conduse de oameni care nu țin cont de părerile bistrițenilor.

Crețu (n.r. – Ovidiu Crețu, primarul Bistriței) face împrumuturi pentru propriile sale iluzii … Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud este omul lui Ioan Oltean, adică Liviu Rusu, care face istorie dar în alt mod, cel al oamenilor intrați în politică pentru a face avere” a declarat Todea în fața liderului PP-DD, Dan Diaconescu.

Todea este de părere că “revoluția poporului a început în Bistrița”, unde speră să obțină ceea ce partidul și-a propus.

Leave a comment