Dan Diaconescu spune că dacă va ajunge președinte al României ar putea muta capitala în Transilvania, poate chiar la Bistrița

Candidatul din partea Partidului Poporului – Dan Diaconescu pentru funcția de președinte al țării, aflat în plină campanie electorală în județul Bistrița-Năsăud a declarat în timpul unui discurs susținut în fața a sute de bistrițeni că regretă că s-a născut la Caracal și nu în Bistrița.

Acesta se află în acest final de săptămână în județul nostru, unde are programate mai multe întâlniri cu reprezentanții din partid, dar și cu simpatizanții săi.

Diaconescu a fost prezent la Centrul Municipal de Cultură din Bistrița, unde a petrecut circa două ore în compania bistrițenilor.

Dan Diaconescu a adăugat în timpul discursului său că unul dintre obiectivele sale este acela de a muta capitala de la București într-o altă locație. Vizată ar fi chiar zona Transilvaniei, iar după vizita sa la Bistrița, unde a fost primit cu mare entuziasm de sute de bistrițeni, Diaconescu a declarat că “poate chiar la Bistrița o să mutăm capitala. Vom vedea … În orice caz, printre planurile mele se află și acest lucru, date fiind și condițiile seismice din zona Bucureștiului, cred că ar trebui să mutăm capitala”.

Join the Conversation

4 Comments

  1. Bata-va D-zeu de cretini.
    Voi chiar nu vedeti ce prostii scrieti? Cu tampeniile astea nu puteti ademeni un copil de clasa I-a!
    Nu am nimic cu DD nici cu partidul lui dar sa zica ca muta capitala la Bistrita e cea mai mare aberatie. Cred ca el vrea sa mute capitala in toata tara pe unde merge.

  2. DD nu se putea naste la Bistrita pentruca la Caracal s-a rasturnat carul cu prosti, nu la Bistrita

    1. sa rasturnat carul cu prosti la caracal dar nu uita ca tot un oltean a dus romania an varf nu basescu pe care l-am votat si eu sau iliescu pe care l-am abordat an 89 sub ploae de gloante noi care am fost atunci an strada avem dreptul la replica pe cand tu ,,stai si gandeste de 2 ori 

  3. sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea …….,daca ajunge asta sa conduca tara emigrez. La nivel local vad ca ies in fata numai cu frustrati, oameni redusi mintal, schizofrenici.  

Leave a comment