FOTO: Dan Diaconescu așteptat de sute de bistrițeni

Sala Centrului Cultural Municipal “George Coșbuc” a devenit neîncăpătoare în această după-amiază, când, la Bistrița a sosit cel care a înființat Partidului Poporului, Dan Diaconescu.

Sute de bistrițeni au venit pentru a îl întâmpina pe Dan Diaconescu, care efectuează în acest final de săptămână, în județul nostru mai multe întâlniri cu simpatizanții săi. El a fost primit după un obicei tradițional, cu pâine și sare.

Echipați cu eșarfe mov, cei care îl simpatizează pe prezentatorul postului de televiziune OTV au venit chiar să îi ceară autografe acestuia.

Dan Diaconescu a petrecut aproximativ două ore în prezența bistrițenilor, timp în care a vorbit despre proiectele sale și despre candidatura sa la funcția de președinte a României.

Înainte de a ajunge la Bistrița, Dan Diaconescu a vizitat și județul Mureș, ajungând apoi în comuna bistrițeană Galații Bistriței.

De asemenea, în această după-amiază, candidatul PP-DD pentru președinția României va ajunge și în localitățile Livezile și Prundu Bârgăului, urmând ca mâine să viziteze orașele Năsăud, Sângeorz-Băi și Beclean.

Diaconescu a declarat că și-a propus să viziteze 3.200 de localități din România, motivând că niciunul dintre parlamentarii actuali nu a făcut acest lucru.

Cu vizita în județul Bistrița-Năsăud, Diaconescu și-a început turneul său prin țară. Deși spune că nu este deloc ușor, ba chiar este foarte obositor, Dan Diaconescu este dispus să continue ceea ce a început pentru că vrea să afle părerile oamenilor despre candidatura sa și, mai mult decât atât vrea să le cunoască problemele pentru a îi putea ajuta în cazul în care va obține ceea ce și-a propus.

Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de facebook.

Join the Conversation

6 Comments

  1. bravo pt DAN noi romani din diaspora santem cu tine poate va fi o schimbare 

  2. la lupta fratilor sa daramam ultima reduta de comunisti imputiti mai sant putini  si scapam 
    PP-DD 55%
    DAN DIACONESCU PRESEDINTE

  3. dupa ce partidele care s-au perindat la putere au distrus aceasta tara, lovitura de gratie o sa ne-o dam cu acest partid si cu acest om care a ridicat populismul si prostia pe cele mai inalte culmi! nu pot sa cred ca Romania nu are cetateni capabili sa insufle politicii romanesti un suflu nou, patriotic, onest si profesionist!

  4. tesileanu te sustine,cum spui si tu dane ,lasa-i sa vb si o sa vada ei cand vom invinge ,nu poti face milioane de oameni prosti ,am avut numai inteligenti dar pentru ei si ai lor.bafta

Leave a comment