Teo Racila, vicepreședinte PP-DD, băut la volan, s-a răsturnat cu mașina pe DN 17

Un vicepreședinte al filialei Bistrița-Năsăud a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, care s-a urcat băut la volan, s-a răsturnat, duminică, pe DN 17, după ce participase, sâmbătă noapte, la un petrecere cu Dan Diaconescu, aflat într-o vizită în județ

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că Teodor Răcilă, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul mașinii la ieșirea de pe podul de la Susenii Bârgăului, a lovit un parapet și s-a răsturnat, însă șoferul a scăpat cu răni ușoare.

“În urma testelor pe care le-au făcut polițiștii, a reieșit că șoferul Teodor R., care se afla singur în mașină, avea o alcoolemie de 0,65 mg/ litru de alcool pur în aerul expirat. Va fi cercetat penal pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat Gorgan.

Surse din PP-DD Bistrița-Năsăud au declarat corespondentului MEDIAFAX că șoferul este vicepreședintele filialei județene a partidului, Teodor Răcilă, care a participat, sâmbătă seară, la o petrecere organizată la Prundu Bârgăului în cinstea sosirii în județ a liderului partidului, Dan Diaconescu. Aceasta a început sâmbătă la ora 17.00, după ce Dan Diaconescu s-a întâlnit cu simpatizanții săi din Bistrița și din alte localități și s-a terminat târziu în noapte.

La petrecere a participat și Dan Diaconescu, împreună cu staff-ul său, dar aceștia s-au retras după circa două ore.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment