Categories
Agenda Bistrita News

FOTO: Angajații de la Leoni, sătui să tot aștepte reabilitarea străzii Tărpiului, au “bombardat” Primăria Bistrița cu noi sesizări

Zeci de bistrițeni, angajați ai companiei Leoni din municipiu, au depus sesizări la Primăria Bistrița prin care cer ca drumul pe care ei trebuie să îl parcurgă zilnic pentru a ajunge la locul de muncă să fie reabilitat.

Strada Tărpiului este plină de gropi, iar oamenii s-au săturat să tot aștepte o minune, motiv pentru care au luat atitudine și sunt deciși să „bombardeze” municipalitatea cu sesizări, până când cineva se va îndura și va lua măsurile necesare.

De menționat este faptul că o astfel de acțiune a avut loc și anul trecut, când, mai mulți angajați ai Leoni au făcut același lucru, au depus sesizări la Primăria Bistrița prin care își exprimau nemulțumirea față de condițiile de trafic din acea zonă.

Acum, la un an de când au depus aceste sesizări, bistrițenii au revenit, trăgând un semnal de alarmă și menționând că, deși a trecut un an nu s-au luat măsuri de reabilitare a străzii Tărpiului.

Bistrița Online vă prezintă sesizarea depusă de mai mulți angajați Leoni pe site-ul www.domnuleprimar.ro:

Subsemnatul … angajat al firmei SC LEONI WIRING SYSTEMS SRL doresc să vă sesizez starea deplorabilă în care se află strada Tărpiului, fapt ce periclitează accesul la locul de muncă cu automobilul personal, atât pentru mine, cât și pentru alte mii de angajați ai societăților existente în zonă. Doresc de asemenea, să vă aduc la cunoștință lipsa oricăror însemne și marcaje de siguranță precum și delimitări între zonele de acces auto și trafic pietoni. A trecut un an de zile de la precedenta sesizare ce atrăgea atenția asupra aceleiași probleme. Răspunsul dumneavoastră neutru și total neimplicat în rezolvarea problemei nu ține locul asfaltului. Această situație nu poate continua la nesfârșit. De aceea, noi constatăm că speranțele ne-au fost înșelate, iar noi am devenit neîncrezători în capacitatea organizatorică a prezentei administrații de a soluționa principala problemă cu care se confruntă drumul de acces în cea mai importantă zona industrială bistrițeană. Nu se justifică în niciun fel că în răstimp de aproape 10 ani, interval scurs de la intensificarea traficului în această zonă să nu puneți în practică promisiunile și asigurările acordate pentru repararea acestei importante căi de acces în mediul industrial pentru mai bine de 4.000 de oameni. Consider că nu există nicio scuză pentru autoritățile locale care să justifice lipsa de preocupare și de interes pentru zona industrială cea mai populată a orașului Bistrița, promisiunile dumneavoastră devenind acum mai mult decât niciodată o minciună certă și un dezinteres total față de această zonă industrială. În calitate de cetățean contribuabil la fondurile de reparații și întreținere a drumurilor publice, vă solicit ferm să urgentați acțiunile de reparare și întreținere corespunzatoare a străzii Drumul Tărpiului conform cu standardele naționale și europene agreate pentru o bună desfășurare a traficului în zonă“.

Așa arată sesizările depuse de bistrițeni în special pe site-ul www.domnuleprimar.ro, unde bistrițenii au posibilitatea să spună ceea ce îi doare în privința administrării orașului. Deocamdată, municipalitatea nu a răspuns niciuneia dintre ele, iar oamenii așteaptă cu nerăbdare să aibă și ei un drum european pe care să circule și nu unul pe care își distrug mașinile.

FOTO: www.domnuleprimar.ro

3 replies on “FOTO: Angajații de la Leoni, sătui să tot aștepte reabilitarea străzii Tărpiului, au “bombardat” Primăria Bistrița cu noi sesizări”

Primarul Cretu nu stie decat sa faca sensuri giratorii . Pentru o companie cu 4500 de angajati un drum fara gropi nu reprezinta o prioritate pentru Cretu . El viseaza partii pentru schiat si Wonderland-uri .

Pe voi va doare capul de drumul spre Leoni si de strada Tarpiului cand toata Bistrita e plina de gropi?Ne stricam masinile in centrul orasului pe cand la Leoni mergeti cu autobuzele inchiriate de firma.Stati la rand oameni buni,prioritatile sunt altele

Leave a Reply