FOTO: Gropile din carosabil, adevărate capcane pentru șoferi

Șoferii bistrițeni sunt cu nervii întinși la maxim. Și asta din cauza gropilor din carosabil care îi determină pe șoferi să treacă tot mai des pe la service-urile auto.

Gropile au pus stăpânire pe majoritatea străzilor din municipiu. Șoferii trebuie să dea dovadă de îndemânare pentru a conduce pe aceste străzi, șofatul devenind astfel o adevărată aventură.

Materialele antiderapante care au fost aruncate pe străzi pentru deszăpezire în această iarnă au contribuit și ele la degradarea carosabilului, iar acum, pe străzi se face slalom.

Tot mai mulți șoferi au de trecut pe la service-urile auto fie pentru că au făcut pană, fie pentru că din cauza gropilor și-au stricat anumite piese ale mașinii.

Unul dintre șoferii sătui de gropile de pe strada Colibiței din municipiu a declarat că „așa ceva eu nu am mai văzut nicăieri, numai la noi, astea deja nu mai sunt gropi, sunt adevărate cratere. Dacă dai cu roata într-o astfel de groapă ți-ai nenorocit mașina. Apoi te miri că sună din toate încheieturile … E dezastru … Bine că plătim taxe și impozite, ca să mai achităm și facturile la service. Eu am lăsat săptămâna trecută 300 de lei la service și parcă văd că în curând va trebui să fac un nou drum până la service”.

Autoritățile promit că de îndată ce vremea le va permite se va trece la reabilitarea străzilor, însă, deși anual se fac lucrări de plombare a gropilor, parcă ar fi zadarnice.

Leave a comment