FOTO: La Gala Tineretului Național Liberal, echipa din care face parte și o bistrițeancă a fost premiată

Tineretul Național Liberal a desfășurat cel mai important eveniment anual,  Gala Premiilor TNL ediția a VII-a, care a avut loc la București, sâmbătă 10 martie 2012, în sala ,,Al. I. Cuza” din cadrul Palatului Parlamentului. ,,Libertatea’’ a fost tema în jurul căreia s-a derulat întregul eveniment.

Categoriile premiate au fost gândite în așa fel încât să stârnească o competiție constructivă între filialele TNL. Dintre acestea, amintim: “Cel mai important eveniment național”,  “Cea mai activă organizație locală”, “Cel mai important eveniment local”, “Cel mai activ tânăr liberal”, “Cea mai mediatizată filială”, “Cel mai important susținător al TNL”, , “Cel mai bun site liberal”, ,,Cel mai activ tânăr în administrația locală”, “Cel mai tânăr senior”, “Cel mai activ tânăr liberal în administrația locală”, “Cel mai important eveniment internațional”, “Cel mai activ tânăr om de afaceri liberal”, “Rezistența prin cultură”, “Cel mai bun blog liberal”.

Un premiu special a fost acordat Majestății Sale Regelui Mihai, pentru “Cea mai lungă carieră în slujba libertății”. Nu a fost prezent, dar chiar și în lipsă acestuia, tinerii  s-au ridicat în picioare în semn de respect și au aplaudat minute întregi, aclamându-i numele.

Un alt premiu special a primit echipa TNL T Comunică, echipă din care face parte și Alexandra Tătar, membră a filialei TNL Bistrița-Năsăud. Departamentul TNL T Comunică a fost înființat în vara anului 2011, sub coordonarea Violetei Vijulie, din dorința de a se eficientiza comunicarea la nivelul organizațiilor de tineret. Alexandra Tătar, face parte din aceasta echipă încă de la înființare ei și are grijă să ducă la îndeplinire toate responsabilitățile care îi revin. Alexandra este studentă în anul II la Facultatea de Studii Europene, specializarea Management din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Extensia Bistrița și de asemenea este membră a Clubului Studenților Liberali Bistrița-Năsăud.

Leave a comment