La Bistrița s-a înființat Clubul Elevilor Liberali

În data de 13 martie, la Bistrița a luat ființă o nouă organizație de tineret afiliată ideologic Partidului Național Liberal și anume Clubul Elevilor Liberali. Această organizație se adresează în primul rând elevilor din municipiul Bistrița și reprezintă primul pas pe care aceștia au ocazia să îl facă spre Partidul Național Liberal și spre politică în general.

Inițiativa înființării acestei structuri a aparținut celor trei președinți ai structurilor de tineret din județ ! Valentin Constantin, președinte TNL Bistrița, Adrian Solcan, președinte CSL BN și Samuel Coman, președinte TNL BN.

Scopul Clubului Elevilor Liberali este de a capacita tinerii din Bistrița în a se organiza în structuri care să îi reprezinte și care, în același timp să îi formeze și să-i ajute să înțeleagă viziunea liberală asupra societății, principalele valori promovate fiind responsabilitatea individuală, libera concurență și democrația.

În urma votului, în cadrul structurii de conducere a Clubului Elevilor Liberali au fost aleși următorii: președinte Ionuț Gavriloaie, vicepreședinți Ilovan Dan, Arieșan Dan, Buta Cătălin, membri Tofan Bianca, Câmpan Cristina, Moldovan Marius.

Elevii Liberali reprezintă o șansă de a se defini ca organizație de sine stătătoare, cu o identitate proprie și care să reprezinte mai târziu baza de selecție a resursei umane pentru Partidul Național Liberal.

Leave a comment