23/09/2017

Neatenţia la volan face victime! Un pieton şi un şofer au fost răniţi în acest final de săptămână

La finele acestei săptămâni, poliţiştii bistriţeni au fost solicitaţi să intervină la două accidente rutiere care au avut loc pe raza judeţului.

Primul accident a avut loc sâmbătă pe DN 17 D, în localitatea Rodna. Într-un comunicat remis presei de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud se arată că “I. Florin de 31 ani din Rodna, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei la condițiile drum, a părăsit partea carosabilă și a pătruns pe trotuar, unde l-a surprins și accidentat grav pe S. Grigore de 25 de ani din Rodna, care circula în calitate de pieton”.

De asemenea, duminică, un alt accident a avut loc în oraşul Sîngeorz-Băi, pe strada Izvoarelor . Aici, conducătorul auto M. P. de 49 ani din Sîngeorz-Băi, în  timp ce conducea o  motocicletă, având permis necorespunzător categoriei, datorită vitezei şi pe fondul consumului de alcool (0,49 mg/l în aerul pur expirat), a pierdut controlul motocicletei şi a intrat într-un stâlp din beton de la reţeaua electrică situat pe marginea drumului. Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului motocicletei.

FOTO: arhivă