Categories
Alegeri Bistrita

Tudorel Arcălean, ales în fruntea TNL Galații Bistriței

Tinerii din comuna Galații Bistriței au hotărât că este momentul să se implice în politică și să contribuie la dezvoltarea zonei natale prin promovarea unor noi idei și inițierea de acțiuni tematice în acest sens. Astfel, vineri, 16.03.2012, a luat ființă Organizația TNL Galații Bistriței.

Un grup de tineri a solicitat președintelui Organizației Județene a TNL Bistrița-Năsăud, Samuel Coman, aprobarea alegerilor locale TNL în comuna lor, argumentând că sunt pregătiți și dornici să determine o schimbare pozitivă, având nevoie doar de un cadru în care să activeze.

În urma desfășurării alegerilor, structura ierarhică obținută după procedura de  vot este următoarea: președinte – Tudorel Arcălean, vicepreședinte – Cristina Peteleu, membri – Ana Maria Coman, Iulia Buga și Denisa Buzan.

Noul președinte a menționat că vor să constituie un exemplu de implicare, iar ca principal obiectiv își propun antrenarea unui spectru mai larg al comunității din Galații Bistriței la identificarea și aplicarea celor mai bune soluții în rezolvarea problemelor locale.

La eveniment au fost prezenți din partea conducerii județene a TNL, Samuel Coman – președinte TNL BN, Adrian Solcan – președinte CSL BN, Raul Ciprian ! membru CSL BN și Ionuț Gavriloaie – președintele Clubului Elevilor Liberali. Aceștia i-au felicitat pe noii membri pentru spiritul întreprinzător și i-au asigurat că vor fi solicitați și în activitățile organizate la nivel județean.

Leave a Reply