Polițiștii bistrițeni desfășoară o campanie de prevenire a consumului de droguri

Campania denumită generic ”ARIPI FRÂNTE” este o colaborare pe linie preventivă între Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și Asociația MORALIA Bistrița.

Campania are drept scop prevenirea consumului de droguri și este destinată în principal elevilor din liceele bistrițene.

Ofițerii de prevenire și reprezentanții Moralia Bistrița au avut până în prezent patru întâlniri cu elevii claselor IX ! XII din cadrul Grupului Școlar ,,Grigore Moisil” din Bistrița.

În cadrul discuțiilor purtate, peste 300 de elevi au aflat informații educativ-preventive, au vizionat filme documentare despre droguri și filme artistice cu expunerea consecințelor consumului de droguri.

Astăzi, începând cu orele 11:00, un ofițer al Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității va prezenta elevilor din clasele a X-a ale Grupului Școlar ,,Grigore Moisil” activitățile polițiștilor desfășurate pe linie de combatere a traficului și consumului de droguri.

Campania va continua în perioada martie-aprilie prin extinderea informărilor și în celelalte licee bistrițene.

FOTO: arhivă

Leave a comment