Vineri, bistrițenii sunt așteptați la o bursă a locurilor de muncă! Peste 100 de job-uri sunt disponibile deocamdată

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud va organiza vineri, 23 martie, o bursă a locurilor de  muncă, eveniment organizat în cadrul proiectului strategic „Regions for Jobs”, finanțat din fonduri europene.

Bursa locurilor de muncă se va desfășura la Hotelul Bistrița din municipiu, situat în Piața Petru Rareș, iar bistrițenii aflați în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați să participe în număr cât mai mare.

De asemenea, angajatorii care caută forță de muncă pot să se înscrie în vederea participării la bursă. Înscrierile se fac până mâine, la ora 16:00.

Până la această oră, zeci de firme și-au anunțat intenția de a participa la bursă, însă, lista rămâne deschisă.

Adriana Deneș, responsabil măsuri active în cadrul CCI BN, a declarat pentru Bistrița Online că “21 de firme ne-au confirmat până în acest moment participarea. Vorbim aici despre firme precum RAAL, Polimed, Stilexprima, Electroplast și multe altele. De asemenea, la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sunt puse 131 de posturi în diverse domenii de activitate, însă sperăm ca până vineri să ajungem la 200 de locuri de muncă”.

Adriana Deneș mai spune că din cele 131 de locuri de muncă, 21 sunt pentru absolvenții de studii europene, alte 72 sunt pentru persoanele care dețin o calificare și 33 pentru cele necalificate.

Acțiunea de vineri este organizată în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud.

Leave a comment