Peste 250 de locuri de muncă, disponibile la bursa care are loc la Hotel Bistrița

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud a organizat astăzi, o bursă a locurilor de  muncă, eveniment care face parte din proiectul strategic „Regions for Jobs”, finanțat din fonduri europene.

Bursa locurilor de muncă se desfășoară la Hotelul Bistrița din municipiu, situat în Piața Petru Rareș. Sute de bistrițeni aflați în căutarea unui loc de muncă s-au adunat încă de dimineața în fața Hotelului, semn că această bursa a fost mult așteptată.

Nici angajatorii care caută forță de muncă nu s-au lăsat așteptați. Circa 30 de firme participă la bursă și pun la dispoziția celor interesați 272 de locuri de muncă, care vizează mai multe domenii.

Dintre cele 272 de job-uri, mai bine de jumătate sunt destinate persoanelor care au o calificare (177), în vreme ce 64 sunt pentru muncitorii necalificați și alte 29 pentru persoanele cu studii superioare.

Un bistrițean aflat în căutarea unui loc de muncă a declarat pentru Bistrița Online că “am venit la bursă să îmi caut de lucru. Am calificare în domeniul construcțiilor și pe perioada de iarnă nu am avut de lucru. Sper ca astăzi să îmi găsesc un loc de muncă pentru că am doi copilași de întreținut”.

La rândul lor, angajatori precum Raal, Electroplast, Stilexprima, Luxelacalis sunt dispuși să facă angajări.

Bursa de astăzi a fost organizată în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud.

Leave a comment