Tinerii liberali din Șieuț, dornici să contribuie la dezvoltarea comunei lor

Tinerii cu viziune liberală din Șieuț au hotărât că este momentul să se reorganizeze pentru a fi mai eficienți, ei dorind ca noua echipă să gândească un plan de evoluție al comunei, pe care să-l propună spre aplicare viitorilor aleși locali. Astfel, vineri, 23.03.2012, s-a ales noul Biroul Local al TNL Șieuț.

Pe fondul nemulțumirilor acumulate, tinerii din Șieuț au decis  să ia atitudine și să caute rezolvare problemelor cu care se confruntă. Majoritatea acestora sunt studenți, pentru care perspectiva de a rămâne în satul natal după terminarea studiilor, nu este una atractivă în condițiile actuale. În consecință, principalul lor obiectiv este de a identifica măsuri prin care acest aspect să poată fi remediat, într-un interval cât mai scurt.

Noul președinte este Simion Creța, el fiind ales la începutul anului și în calitatea de membru al TNL Rural de la nivel național. ,,Prin acțiunile pe care le vom întreprinde, dorim să acordăm importanța cuvenită comunei noastre și satului în general. Fără o valorificare inteligentă a mediului rural, România nu va fi o țară europeană, așa cum ne-o dorim cu toții’’, a punctat Simi Creța în discursul său din cadrul alegerilor. Restul biroului este format din: Ilovan Dan ! vicepreședinte, Cilean Ioan, Borgovan Bianca, Gordon Teodor ! membri, Cojoc Călin, Seica Ionuț ! supleanți.

La eveniment au fost prezenți mai mulți reprezentanți din conducerea TNL și CSL Bistrița-Năsăud, dar și candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Șieuț, dl. Ioan Dedean. Dânsul a menționat că se consideră extrem de norocos să aibă alături  colaboratori tineri  și determinați, care cu siguranță vor aduce un suflu nou în administrația locală.

Leave a comment