Prefectul județului Bistrița-Năsăud nu va candida la alegerile locale

4Având în vedere faptul că ministrul Administrației și Internelor, Gabriel Berca, a dat un ultimatul prefecților din țară ca până mâine să comunice dacă s-au decis sau nu să candideze pentru o funcție în cadrul alegerilor locale care vor avea loc în luna iunie și prefectul județului Bistrița-Năsăud a anunțat poziția sa.

Astfel, prefectul Cristian Florian, a declarat astăzi, într-o conferință de presă că nu este interesat să candideze la aceste alegeri. Așadar, nu își dorește să obțină un post de primar, președinte, consilier local sau consilier județean.

Nu  am luat nicio decizie. Nu voi candida la alegerile locale. Eu îmi voi candida mandatul meu de prefect” a declarat Florian.

Cristian Florian este cel mai tânăr prefect din România și a anunțat în nenumărate rânduri că nu își dorește decât să ducă la bun sfârșit mandatul său de prefect.

Întrebat dacă intenționează să candideze pentru un fotoliu de parlamentar la alegerile din noiembrie, prefectul a afirmat că nu a luat în calcul nicio variantă.

Leave a comment