Nemții caută forță de muncă românească! Vezi ce salarii oferă

Agenția Judeteană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrita ! Nasaud anunță că în perioada 25 ! 26 aprilie 2012 se va organiza o bursă pentru ocuparea a 60 de posturi vacante în domeniul hotel ! gastronomie pentru Germania.

Bursa se va organiza la Sibiu de către AJOFM Sibiu.

Sunt oferite posturi pentru următoarele meserii: bucătar, cameristă, ospatar, ajutor în bucătărie, ajutor în gastronomia de sistem, respectiv Mc Donald’s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria.

Sunt solicitate persoane cu calificare profesională încheiată sau experiență în domeniul gastronomic minim 3 ani, cu cunoștințe de limbă germană de bază, pentru personalul auxiliar și cunostinte extinse de limba germana pentru personalul de specialitate.

Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie, iar timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare.

Salariul oferit este de 1.200-1.500 euro brut / lună pentru personalul auxiliar și 1.500-2.000 euro brut/ lună, pentru personalul de specialitate.

Documente necesare pentru înregistrare în baza națională de date:

-      Cerere tip ( anexa 3 bis prevazuta de procedura EURES );

-      Copie BI / CI;

-      CV model EUROPASS in limba germana ( tehnoredactat);

-      Cazier judiciar in original care sa atesta ca nu are antecedente penale ( termen de valabilitate 6 luni );

-      Adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea apt pentru munca;

-      Copie diploma absolvire studii;

-      Copie carnet de munca;

-      Dosar plic;

Dosarele se depun la sediul AJOFM Bistrița ! Năsăud din Bistrița, strada Gării, nr. 2 ! 4, et. ll, cam. 15 ( birou EURES).

Leave a comment