Tineretul Național Liberal Beclean și-a ales o nouă conducere

Tinerii liberali din Beclean s-au întâlnit sâmbătă, 31.03.2012, cu scopul de a-și înnoi structura de conducere și de a elabora un plan de organizare pentru perioada premergătoare alegerilor locale, din iunie 2012.

Campaniile electorale din acest an, intensifică activitatea politică mai mult decât oricând, fapt care conferă un cadru de diferențiere, dar și de afirmare a celor care vor să pășească pentru prima dată în ,,lumea’’ politică.

Reprezentanții TNL Beclean își doresc un debut responsabil, prin care să demonstreze că diferența dintre generații are beneficii, care exploatate inteligent, pot să aducă ,,plusuri’’ pe mai multe planuri, scopul fiind unul singur: creșterea eficienței  administrației locale.

În noul birou, funcția de președinte a fost obținută de către Măierean Petru, cele două locuri de vicepreședinți de Paul Å¢ărmure și Alin Ciubăncan, iar cele de membri, de către Adrian Pop, Paul Gavril Zăgrean, Răzvan Mureșan, Dumitru Å¢ărmure, Cristina Leoștean, Cristian Magda, Ioan Lingurar și Mihai Sișu.

La întrunirea tinerilor, a fost prezent și Liviu Å¢ermure, candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Beclean, care a ținut să menționeze că ,,orice comunitate trebuie să sprijine tinerii valoroși, pentru ca aceștia, să poată la rândul  lor, să pună în aplicare cunoștințele dobândite, cu prioritate  în mediul în care au crescut și s-au format ca oameni’’.

Leave a comment