Dezbatere pe tema politicii antidrog, la Bistrița

Agenția Națională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bistrița-Năsăud, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud și Consiliul Județean al elevilor va organiza mâine o dezbatere denumită generic „În România, politica antidrog se face pentru copii”.

Evenimentul va  avea loc mâine, 4 aprilie, de la ora 11:00, în sala mare de ședinte a Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud. Scopul acțiunii este promovarea, pentru prima oară în România, a unei platforme emergente de dezbatere și acțiune a adolescenților și tinerilor, în domeniul politicilor publice antidrog, ideile rezultate urmând să constituie elemente cheie în designul viitoarelor documente programatice antidrog.

Activitatea care face parte dintr-o agendă publică comună a Agenției  Naționale Antidrog în toate cele 41 de județe, constituie un demers inovativ prin care practicienii în domeniul politicilor publice în domeniu încearcă să faciliteze manifestarea spiritului proactiv, creativitatea, realismul și inteligența tinerei generații, determinând astfel o mai bună adaptare și eficiență a programelor și campaniilor de prevenire a consumului de droguri.

Leave a comment