Secretele frumuseții de la Spa&Wellness

Kilogramele în plus, colăceii sau celulita sunt probleme „fundamentale” pentru o tânără domnișoară, pentru o doamnă și de ce nu pentru un domn. Tocmai de aceea, în fiacre seară de luni, la TV Bistrița, Virgil Rus aduce în fața telespectatorilor o serie de secrete, numai bune de pus în practică și al căror rezultat este unul pe care oricine și-l dorește: o siluetă  de invidiat. Tot ce trebuie să faceți pentru a avea un aspect fizic plăcut este să acordați câteva minute din timpul vostru prețios unor antrenamente de întreținere. Câteva mișcări, iar rezultatul este unul pe măsură.

Domnișoarele sau doamnele certate cu kilogramele în plus, au aflat aseară, secretul unor fructe, pe care dacă le consumăm regulat putem ține sub control arderea grăsimilor din organism.

Cei care au o viață sedetantară, iar adeseori petrec prea mult timp la birou, pot afla de la Virgil Rus ce anume trebuie să facă, pentru a-și tonifia organismul, chiar în timpul orelor petrecute pe scaun.

Ana Maria Moldovan este cea care a fost desemnată câștigătoarea tombolei organizată în cadrul Spa & Wellness de la Metropolis. În urma tragerii la sorț, aceasta va beneficia de momente de neuitat la centrul Spa.

Redacția Tv Bistrița

Leave a comment