Matilda Pascal Cojocărița, bătută de primul soț

Interpreta de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, care a fost invitată aseară în emisiunea Cancan TV de pe postul de televiziune Kanal D a explicat telespectatorilor care a fost motivul din cauza căruia a eșuat prima sa căsnicie.

Bistrițeanca spune că a divorțat de primul său soț pentru că acesta o bătea. “Eu am divorțat nu pentru că m-a înșelat, nu pentru că a venit beat acasă sau pentru că îmi cheltuia banii, ci am divorțat pentru o anumită cauză: am divorțat pentru că timp de 13 ani de zile am fost lovită!” a declarat Matilda Pascal Cojocărița în emisiunea Cancan TV.

Interpreta de muzică populară s-a căsătorit pentru prima oară în 1980, iar în urma acestei căsnicii s-a născut primul ei copil, un băiat. După cele petrecute cu primul său soț, Matilda împreună cu copilul saău care atunci avea 11 ani vine la Bistrița, la violonistul Ștefan Cigu, cel cu care se cunoștea din diversele concerte avute în țară.

După ceva timp cei doi își unesc destinele și formează una din cele mai frumoase și stabile perechi din lumea muzicii populare. Cei doi s-au stabilit în Bistrita (unde locuiesc și în acest moment) alături de cei 3 copii ai lor (băiatul Matildei din prima căsătorie și un băiat și o fată ai lui Ștefan dintr-o căsătorie anterioară).

Cei trei copii ai familiei au urmat tot cariere muzicale.

Join the Conversation

2 Comments

  1. da , dar o bate dumnezeu ca a despartit familia domnului cigu.lavinia nu o va ierta niciodata
     

    1. Hmmm…”isi unesc destinele”….in sensul ca stau impreuna doar pt ca…NU SUNT CASATORITI! Nu este esta o problema, fiecare alege cum sa traiasca atata timp cat nu dauneaza celor din jur, dar sa nu mai pozeze in “soti”, sunt un cuplu doar! 
      Dincolo de asta, sa aiba sanatate si succes!

Leave a comment