FOTO: Clubul Rotaract Bistrița are o nouă conducere

In data de 3 aprilie, la sediul Rotary au avut loc alegeri pentru structura de conducere a clubului ROTARACT Bistrita.

In urma alegerilor prin vot, functia de presedinte este ocupata de Neamti Raul Ciprian. In functia de vicepresedinte a fost ales  Perdevara Victor, secretar Hoza Raluca si trezorier Petras Ioan. La alegeri a fost prezent fostul presedinte Rotaract , actual membru Rotary, Stere Doru.

Rotaract lucreaza in cooperare cu Rotary care ii sponsorizeaza ca parteneri in activitati, Rotaractienii reprezentand o parte importanta a familiei Rotary , cu peste 7.000 de cluburi in aproximativ 170 de tari. Cluburile ROTARACT organizeaza o varietate de proiecte si activitati, care depind in primul rand de nevoile comunitatii. Sunt trei tipuri de activitati incluse in programele clubului: pregatire profesionala, formare de lideri si proiecte de caritate si ajutor.

Aceste domenii asigura un program echilibrat care ofera experienta si ocazii pentru evolutia fiecarui Rotaractician. Clubul Rotaract este responsabil cu privire la dezvoltarea si cresterea competentelor membrilor sai la nivel local si in coordonare cu cluburile Rotaract din tara.

In urma alegerilor, am fost desemnat presedinte ROTARACT Bistrita-Nasaud. Din aceasta postura imi doresc ca alaturi de colegii mei sa asiguram evolutia clubului prin identificarea de noi modalitati de publicitate si promovare a proiectelor viitoare si prin obtinerea de resurse financiare care sa asigure progresul clubului si ajutorarea comunitatii din care facem parte.Totodata lucram pentru atragerea a cat mai multi tineri capabili sa se formeze ca lideri si care sa sprijine demersurile Rotaract atat in comunitatea locala , cat si globala”a declarat noul presedinte Rotaract Bistrita, Raul Ciprian Neamti.

Departamentul de comunicare Rotaract Bistrita

Leave a comment