Bistrițeni, fiți pe fază! Se spală străzile!

Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, dar și majoritatea consilierilor locali și-au arătat în nenumărate rânduri nemulțumirea față de felul în care arată orașul. Aceștia făceau referire la faptul că străzile sunt pline de praf.

Astfel, s-a luat decizia ca periodic, străzile din oraș să fie spălate, pentru a se îndepărta astfel măcar o parte din praf.

Pentru a se putea realiza aceste acțiuni, Poliția Locală Bistrița îi înștiințează pe șoferi cu privire la data și ora la care vor fi spălate străzile. Astfel că, aceștia trebuie să își mute mașinile pentru ca acțiunea de spălare a străzilor să se desfășoare în condiții normale.

Spre exemplu, locuitorii de pe strada Calea Moldovei s-au trezit astăzi cu afișe pe parbrizul autoturismelor.

“Vă anunțăm că în data de 06.04.03.2012 între orele 22:00 – 06:00 accesul în această locație este interzis, întrucât se vor desfășura operațiuni prilejuite de spălarea străzilor“, acesta este mesajul inscripționat pe fluturași.

Unii poate credeți că este vorba despre o greșeală în ceea ce privește data din anunț, însă, nu este așa. Angajații Poliției Locale au strecurat o greșeală pe fluturaș. Ei nu au reușit să se pună de acord în privința datei, astfel că, pe afiș apare exact așa: 06.04.03.2012.

Leave a comment