Trei liceeni, prinși furând obiecte dintr-un laborator al școlii

Trei elevi ai unui liceu din Bistrița sunt acuzați de polițiști că au furat din laboratorul de desen tehnic al școlii mai multe obiecte din fier, cu intenția de a le valorifica la un centru de colectare.

Potrivit comunicatului remis vineri de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, cei trei elevi au fost opriți pe stradă de lucrători din cadrul Biroului de Investigații Criminale, iar obiectele au fost găsite în ghiozdanele lor.

‘Pe raza municipiului Bistrița, polițiștii i-au prins în flagrant pe trei tineri de 16 ani, 17 ani și 15 ani din Crainimăt și Budești, care aveau asupra lor în ghiozdane mai multe piese didactice din material feros, pe care le-au sustras din incinta laboratorului de desen tehnic al școlii, cu intenția de a le valorifica la un centru de colectare’, se precizează în comunicatul poliției.

Cei trei adolescenți sunt elevi ai Colegiului tehnic ‘Grigore Moisil’ din Bistrița. Obiectele sustrase, în valoare de 300 de lei, au fost restituite în totalitate școlii, iar conducerea liceului urmează să decidă măsurile disciplinare care se impun în acest caz. AGERPRES

Leave a comment