Consilierul Alin Seserman spune că PD-L BN nu are încă definitivată lista de candidați

În cadrul emisiunii “Analiză și sinteză” moderată de Geta Sîngeorzan și difuzată aseară pe postul local de televiziune TV Bistrița, consilierul local Alin Seserman a vorbit despre situația actuală din Partidul Democrat-Liberal Bistrița-Năsăud.

Seserman a admis că în ceea ce privește lucrurile petrecute în ultima perioadă la nivelul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud au schimbat puțin datele problemei, însă, este de părere că nu ar trebuie să se mai discute atât de mult pe marginea acestui subiect, până când justiția nu își va spune cuvântul.

Referitor la lista de candidați pe care PD-L BN o propune pentru alegerile locale din acest an, Alin Seserman a declarat că aceasta nu este definitivată. Lista urmează să fie finalizată în această dimineață, urmând să se stabilească și candidații pentru fotoliile de primar al Bistriței și președinte al CJ BN.

Democrat-liberalul a adăugat că nume vehiculate sunt mai multe, ba chiar persoane care au fost sondate, vorbimd despre Vasile Moldovan, fostul primar, Cristian Florian, actualul prefect al județului sau Eugen Curteanu, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regonale și Turismului.

După ce se va finaliza lista, PD-L va organiza în această după-amiază o conferință de presă, în cadrul căreia va face publice numele candidaților.

Leave a comment