FOTO: Restaurantul Mr. Wok vă așteaptă cu preparate chinezești

La Bistrița are loc la această oră inaugurarea unui nou restaurant. Este vorba despre un restaurant cu specific chinezesc, care își așteaptă clineții începând de astăzi.

Situat într-o zonă bună a orașului, pe Bulevardul Republicii, în apropiere de Conalul Verde, restaurantul aparține familiei Cioată, care deține și pizzeriile Lordinu și Pizza Mania și cafenelele Glamour.

Dinu Cioată, fiul soților Cioată, spune că ideea deschiderii unui restaurant cu specific chinezesc a pornit în urmă cu șase ani, când se afla la București. Dinu Cioată a luat masa într-un restaurant de acest gen din capitală și s-a gândit că ar fi o idee bună să deschidă un astfel de local și la Bistrița. Așa că, de-a lungul anilor și-a conturat bine ideile și strategia și acum, a reușit să vină cu această investiție.

“Mr. Wok” se vrea a fi un local în care oamenii să facă cunoștință cu preparatele cu specific chinezesc. Denumirea localului nu a fost aleasă întâmplător, Dinu spune că WOK reprezintă tigaia în care se gătesc preparatele chinezești.

Meniul este unul extrem de diversificat, folosindu-se atât carne de pui, rață, porc sau vită, gătită după rețete din China. Nu lipsesc din meniu salatele sau ciorbele, meniurile vegetariene sau cele cu fructe de mare, iar prețurile trebuie menționat că sunt pentru buzunarul fiecărui bistrițean.

Preparatele culinare sunt pregătite de un bucătar cu o bogată experiență în bucătăria chinezească, iar bisrițenii nu trebuie să facă altceva decât să guste bunătățile de la restaurantul Mr. Wok.

Mr. Wok vă așteaptă în Bistrița, pe Bulevardul Republicii colț cu strada Mihai Eminescu. Restaurantul continuă tradiția restaurantelor aparținând familiei Cioată, în care se pot face comenzi și la domiciliu. Bistrițenii pot comanda mâncare la numărul de telefon 0752 422 422.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Astia cu nume de Pandele , Lacatus , Cioata au foarte multe in comun cu chinezii , dar in special ,chestia cu natalitatea .

  2. @Adi ..vb invidia din tine ;))) pacat nu am nimic cu fam Cioata insa bravo lor cand ei locuiau in afara granitelor noi inca eram post comunisti asa ca nu vad locul com aiurea fiecare cum am stiut sa ne descurcam :))

Leave a comment