Un câine polițist va căuta trupul copilului aruncat în apă de o mamă minoră

La mijlocul săptămânii trecute, la Spitalul orășenesc din Năsăud a ajuns o tânără de doar 17 ani din Maieru, care prezenta semne că ar fi dat naștere recent unui copil.

Întrebată fiinde de medici unde se află copilul, tânăra a declarat că l-ar fi aruncat în râul Someș. Medicii au alertat de urgență oamenii legii, iar polițiștii alături de criminaliști și pompieri au demarat de urgență căutările.

Cu toate că polițiștii au început cercetările încă din data de 3 aprilie, până acum, însă, acestea nu au dus la niciun rezultat. Trupul neînsuflețit al copilului nu a fost deocamdată găsit.

Însă, căutorile continuă. Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, a declarat că “vom continua căutările și în această săptămână. Am solicitat să ni se pună la dispoziție un câine care să ne ajute să identificăm cadavrul. Așteptăm să vină câinele, fie de la Sibiu, fie de la Cluj”.

Join the Conversation

1 Comment

  1. daca va fi pedepsita pentru pruncucidere, trebuie sa ajunga in puscarie si tatal copilului precum si parintii fetei ori cei care o au in grija (vorba vine “au grija”)

Leave a comment