19/08/2017

Nicolae Moldovan, primarul oraşului Beclean, îşi sărbătoreşte astăzi, ziua de naştere

Nicolae Moldovan, primarul oraşului Beclean împlineşte astăzi o frumoasă vărstă, ocazie cu care redacţia Bistrita Online şi Tv Bistriţa îi urează un sincer „LA MULŢI ANI!”. Vă dorim multă sănătate, putere de muncă şi împliniri pe toate planurile.

Nicolae Moldovan îşi va încheia în vară al doilea mandat ca primar al oraşului de pe Someş, dar şi-a exprimat dorinţa de a candida pentru încă un mandat, deoarece îşi doreşte să poată continua modernizarea oraşului Beclean.

Inginer de profesie, Nicolae Moldovan este unul din oamenii politici locali, dar şi un administrator, care s-a remarcat prin activitatea sa nu numai în judeţ, ci şi în ţară şi peste hotare.

Cu siguranţă edilul oraşului Beclean este un vizionar, a demonstrat acest lucru, este un om ambiţios, care prin puterea exemplului arată că se poate şi în România, într-un oraş mic, aparent fără multe perspective,  să se facă lucruri la care mulţi nu visează. Dacă după două mandate încă mai sunt lucruri care trebuie făcute pentru locuitorii Becleanului, putem spune că Nicolae Moldovan şi-a construit o strategie pe termen lung. Cu siguranţă vom afla la momentul potrivit ce şi-a propus pentru viitor.

Adunarea Generală anuală a Asociaţiei Oraşelor din România, care i-a reunit la începutul lunii februarie 2012 pe primarii oraşelor din ţară, l-a desemnat pe edilul oraşului Beclean ca “Primarul mandatului 2008 – 2012”, să nu uităm că în martie 2008 această asociaţie l-a declarat  „Primarul Anului 2007”.

În acest context trebuie să îi urăm edilului spor la muncă şi succes în tot ceea ce îşi propune să facă pentru Beclean şi implicit pentru judeţul Bistriţa Năsăud.

Redactor: Geta Sîngeorzan