Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean, își sărbătorește astăzi, ziua de naștere

Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean împlinește astăzi o frumoasă vărstă, ocazie cu care redacția Bistrita Online și Tv Bistrița îi urează un sincer „LA MULÅ¢I ANI!”. Vă dorim multă sănătate, putere de muncă și împliniri pe toate planurile.

Nicolae Moldovan își va încheia în vară al doilea mandat ca primar al orașului de pe Someș, dar și-a exprimat dorința de a candida pentru încă un mandat, deoarece își dorește să poată continua modernizarea orașului Beclean.

Inginer de profesie, Nicolae Moldovan este unul din oamenii politici locali, dar și un administrator, care s-a remarcat prin activitatea sa nu numai în județ, ci și în țară și peste hotare.

Cu siguranță edilul orașului Beclean este un vizionar, a demonstrat acest lucru, este un om ambițios, care prin puterea exemplului arată că se poate și în România, într-un oraș mic, aparent fără multe perspective,  să se facă lucruri la care mulți nu visează. Dacă după două mandate încă mai sunt lucruri care trebuie făcute pentru locuitorii Becleanului, putem spune că Nicolae Moldovan și-a construit o strategie pe termen lung. Cu siguranță vom afla la momentul potrivit ce și-a propus pentru viitor.

Adunarea Generală anuală a Asociației Orașelor din România, care i-a reunit la începutul lunii februarie 2012 pe primarii orașelor din țară, l-a desemnat pe edilul orașului Beclean ca „Primarul mandatului 2008 ! 2012”, să nu uităm că în martie 2008 această asociație l-a declarat  „Primarul Anului 2007”.

În acest context trebuie să îi urăm edilului spor la muncă și succes în tot ceea ce își propune să facă pentru Beclean și implicit pentru județul Bistrița Năsăud.

Redactor: Geta Sîngeorzan

Leave a comment