De Paște, un tânăr a furat o mașină deși nu avea permis de conducere

Secția 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi a fost sesizată telefonic de H. Alexandru de 35 ani din Șanț că în 12 / 13.04.2012, persoane necunoscute au sustras autoturismul marca VW Passat aparținând socrului său H. Ioan.

Autoturismul se afla parcat pe podul de peste pârâul Cîrțîbav,  având cheile în contact, documentele și suma de 300 lei în bord.

Cu ocazia activităților desfășurate, în jurul orei 13.40 pe drumul comunal din localitatea Măgura Ilvei, a fost depistat O. Emil de 20 ani din Șanț, în timp ce conducea autoturismul în cauză și fără a deține permis de conducere. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de făptuitor s-a lut măsura reținerii pe timp de 24 ore pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea pe drumurile publice având o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Ulterior, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud a dispus măsura preventivă  a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

Cercetările continuă de Serviciul de Investigații Criminale.

Sursa foto: www.observator.ro

Leave a comment